Bedrijfsinfo

Door de jarenlange ervaring in de houtbewerking weet Carlo Bartels alles over hout, de werking van hout en het ambacht. Samen met zijn vrouw Agnes runt hij Bartels Parket. Een gerenommeerde parketzaak in Veldhoven. Agnes geeft enthousiast en passend advies en Carlo legt vakkundig de vloeren en trappen. “Wat persoonlijke betrokkenheid, je inleven in de wensen van de klant, met respect voor hout en het ambacht, dat is wat wij belangrijk vinden zegt Agnes. Je kunt bij ons terecht voor hoogwaardige producten met een concurrerende prijs.

Sinds de oprichting in 1996 is Bartels Parket uitgegroeid tot een “Alles voor uw vloeren bedrijf. Het houdt niet op bij een houten vloer. In de loop der tijd is het assortiment uitgebreid met laminaat, PVC, kurk, buitenparket, en traprenovatie maar ook met ondersteunende producten als onderhoudsmiddel en luchtbevochtigers. Maar ook een bestaande vloer kan als nieuw hersteld worden.

Kortom ga eens kijken in de showroom voor een uitgebreide maar vooral ook splinternieuwe collectie vloeren.

Advies op maat?

Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met T. 040-2548694
Bartels Parket is CBW erkend.

Nieuwe vloer nodig?
Graag een afspraak!

 

Omdat we merken dat het tijdens reguliere openingstijden vaak erg druk kan zijn, raden wij u aan een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kunnen we alle tijd voor u nemen en de diverse mogelijkheden bespreken.

 

Uit ons jasje!

De laatste jaren zijn er diverse producten aan ons assortiment toegevoegd. Hierdoor zijn we uit ons jasje gegroeid. Op dit moment zijn er druk op zoek naar een nieuwe pand. Tot die tijd ontvangen wij u graag aan de Provincialweg 80d Te Veldhoven.

showroom bartels parket

Showroom Veldhoven 1997-2007

Huidige showroom Veldhoven 2007 - nu

Wooninspiratie winkel, Eersel 2014

showroom bartels parket